JACOBSEN SMAGNING

Tirsdag den 20. november kl 18.30

Det lykkedes at få Husbryggeriet Jacobsen til at komme med et stor udvalg af deres øl, malte og gær på denne aften.

Frank Zarp Truelsen, formand for Danske ølentusiaster lokalafdeling Haderslev, holdt en fyldigt og tydeligt foredrag om øllets historie i almindelighed og om bryggeriet,  produkterne og tankerne bag Bryggeriet Jacobsen.

Vi smagte
Jacobsen Extra
Jacobsen Sazz Blonde
Jacobsen golden naked christmas ale
Semper ardens first golden IPA
Semper Ardens Bock
Carlsberg C47
Carls Porter

Menuen stod på;
Friskbagt brød med oliven tapanade
Røget laks rullet i Rygeostcreme med purløg
Kammusling marineret i lime og citrongræs på ristet rugbrød
Bruchetta med tomat løg og parma
Wraps med oxemørbrad og soltørrede tomater
Bagt lammefilet på oliven med artiskokker
Badler med baconsvøb
julesalat med gorgonzolacreme og rugkiks


det blev en vellykket aften med 25 deltagerer, og en stor tak til Frank for hans styring af begivenhederne med fast og sikker hånd.

  

HØJT SKUM OVER LILLEBÆLT